• Standaard header

Nieuws

  • De schade van schooluitval

      Thuiszitters worden ze genoemd: leerlingen die langer dan 3 maanden...

    Lees meer
  • Ongewenst gedrag tegen zorg- en welzijns-personeel groeit

    Zorg- en welzijnsmedewerkers hebben meer te maken met ongewenst gedrag van ...

    Lees meer
  • Dag van de sociaal werker 13 maart 2019

    Op de derde editie van de Dag van de Sociaal Werker staat het werk ...

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Baumgart Sociaal Veilig gevestigd aan de , in Amsterdam. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@baumgart.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Baumgart Sociaal Veilig samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@baumgart.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • De schade van schooluitval

      Thuiszitters worden ze genoemd: leerlingen die langer dan 3 maanden...

    Lees meer
  • Ongewenst gedrag tegen zorg- en welzijns-personeel groeit

    Zorg- en welzijnsmedewerkers hebben meer te maken met ongewenst gedrag van ...

    Lees meer
  • Dag van de sociaal werker 13 maart 2019

    Op de derde editie van de Dag van de Sociaal Werker staat het werk ...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Zorg en beveiliging

    Zorg en beveiliging

    Onze klanten in de zorgsector mogen van ons verwachten dat we ons zo goed als mogelijk voorbereiden op onze zorgtaak....

    Lees meer
  • Sociale beveiliging

    Sociale beveiliging

    Onze sociale invalshoek is goed te combineren met gastvrijheid en toezicht....

    Lees meer
  • Maatschappelijk betrokken

    Maatschappelijk betrokken

    Baumgart Sociaal Veilig is maatschappelijk betrokken. Dat blijkt onder meer uit onze ideƫle doelen....

    Lees meer
  • Fred van Zanen

    "Gastvrijheid is........aanvoelen, inleven, begrijpen."

    Fred van Zanen
  • Maud Baumgart

    "Veiligheid en dienstbaarheid gaan prima hand in hand"

    Maud Baumgart
  • Wieteke Drost (Trainer bij Baumgart)

    "Deƫscaleren doe je met een vriendelijke uitstraling"

    Wieteke Drost (Trainer bij Baumgart)
  • Wieteke Drost (Trainer bij Baumgart)

    "Sociale veiligheid door het geven van duidelijkheid en het aangeven van grenzen."

    Wieteke Drost (Trainer bij Baumgart)

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.